Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Solutii pentru agricultori

Membru Bizoo de 13 ani.
4.46
4 stars: Foarte bun
24 pareri

Aparat ultraviolete anti-insecte zburatoare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1000 lei Lei
Brand
Halley 2138 - FINLANDA
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Aparatul impotriva insectelor zburatoare (muste, tantari etc) Halley, atrage insectele zburatoare cu ajutorul luminii ultraviolete (UV) produsa de cele 2 neone aflate in interiorul aparatului. Neoanele sunt inconjurate de un grilaj metalic aflat sub tensiune. Insectele sunt atrase de lumina neoanelor, iar in momentul contactului cu grilajul electrificat, se electrocuteaza si mor instantaneu. Pentru protectia dvs si a animalelor, acest grilaj este acoperit de catre o carcasa de siguranta. Pentru a alimenta aparatul, introduceti stecherul in priza (220 V) si porniti aparatul de la butonul ON/OFF (pornit/oprit).

Se recomanda amplasarea aparatului la o inaltime de minim 1.5 metri, aceasta fiind inaltimea optima pe unde zboara insectele. Pentru o eficacitate sporita, se mai recomanda pozitionarea aparatului in centrul camerei. El poate fi suspendat la inaltimea dorita cu ajutorul lantului de sustinere aflat in interiorul pachetului.

Dupa electrocutarea insectelor, acestea vor pica intr-o tavita de colectare aflata la baza aparatului. Pentru a putea scoate si curata aceasta tavita, ridicati putin de ea spre interior, apoi glisati spre exterior.

Aplicabilitate:
Aparatul Halley poate fi folosit cu succes atat in interior cat si in exterior, respectiv: ferme, terase, restaurante, baruri, cluburi, balcoane, magazine, carmangerii, macelarii, depozite alimentare, etc, cu conditia sa fie ferit de apa.

Atentie:
Aparatul prezinta siguranta in cazul unui scurtcircuit.

Nu amplasati aparatul in apropierea unei alte surse de curent (bec, lampa, neon, fereastra) deoarece se va reduce din eficienta aparatului.

Nu permiteti contactul cu apa, riscati sa se scurtcircuiteze ducand la arderea aparatului.

Avantaje:
Compact: aparatul are un aspect modern si dimensiuni reduse
Non toxic : nu produce fum si evitati folosirea insecticidelor
Sigur : nu afecteaza oamenii sau animalele

Specificatii tehnice :
Suprafata acoperita : ~ 150mp
Lampi : 2 x 15 W UV Lamp
Alimentare : 220 V / 50 Hz
Tensiunea gratarului : 2500 Volti
Greutate : 2.9 Kg
Consum : ~ 48 W
Dimensiuni : 10 x 49.5 x 31.5 cm

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura